Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan erdemli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım biricik kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı çıkış bapsı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya sebep vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit etmek dâhilin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel tesislardan görüş kabul etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına yaraşıklı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına muvafık türler tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Karakol dokumasında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına usturuplu mualla nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan narin malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page